Dame Marietta - Spilt av Karianne Grønningsæter

Dame Marietta Persignarse er datter av baron Persignarse, en av landets rikeste. Bortskjemt og ordentlig pappajente, og et godt parti for enhver ung mann. Det eneste pappa ikke er så begeistret for, er tendensen til å storme avgårde i full gallopp, og den slags ukvinneligheter. Men.. det er jo gøy!

Mercedes - Spilt av Unni Solås

Mercedes er Dame Mariettas trofaste kammerpike. Mercedes er flink til å forutse problemer, og forhindre dem før de engang merkes av Damen. Hun er alltid på plass med hjelpsomme tips og nyttig info, og et eple eller tre.

Herr Pablo Emmanuel - Spilt av Kjetil W Jørgensen

Herr Pablo er en bondesønn som har blitt adlet for sin store heltedåd. Han er ny og en tanke ukomfortabel i de adeliges kretser, men gjør så godt han kan. Han prøver seg fram i selskapslivet med mer eller mindre hell i de ulike situasjonene.

Rosita - Spilt av Ragnhild Ljosland

Rosita er selskapsdame for Dame Marietta, og er med på det meste som skjer. Hun er minst like uvant som Pablo i selskapslivet, men snor seg gjennom på et vis. Rosita kommer lett på godfot med de fleste, og ser ut til å trives i tilværelsen rundt de adelige.

Trubaduren Diego - gjesterolle av Bengt Olav Olsen

Trubaduren Diego har spilt ved baron Persignarses hoff i vinter, og er tilstede i Cardiz. Han er en lystig og flink trubadur, som er flink til å trekke oppmerksomhet i sin retning.

O'store GM - Håkon Gaut

Høye herrer og damer, ikke fullt så høye herrer og damer, lave herrer og damer og annet pakk og pøbel representeres av Håkon. O'store GM jobber hardt for å sette igang forelskelse, fortvilelse, glede og sorg, lykke og ulykke, pinlige og morsomme situasjoner. Noe som vanligvis funker greit, med hjelp av ivrige spillere og ustabile terninger.